Door ontspannen bewegen mentaal sterker voelen!

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van wandelen of een rustige duurloop onder begeleiding van een runningtherapeut bij mensen met spanningsklachten en/of burnoutklachten. Door middel van runningtherapie kan ervaren worden wat bewegen voor positieve invloed heeft op ons welbevinden en energieniveau.

flyer run relaxLaura Bunnik, oefentherapeut bij STAP Oefentherapie en tevens Runningtherapeut, start op vrijdag ochtend 4 oktober met het geven van een cursus Run & Relax. Run & Relax bestaat uit een half uur buiten bewegen in een klein groepje (max. 6) of individueel. Aansluitend worden er in de praktijkruimte ademhalings- en ontspanningsoefeningen gedaan. De cursus Run & Relax is bedoeld voor iedereen die graag wil ervaren dat je met lichamelijke activiteit je ook mentaal beter kunt gaan voelen.

Voorafgaand aan de cursus vindt er een individuele intake plaats, zodat de individuele wensen en behoeften in kaart worden gebracht. Persoonlijke aandacht staat binnen de cursus centraal. Ervaring met hardlopen is niet nodig, het gaat om de ervaring om te leren bewegen op een ontspannen manier.

Tarieven:

Groepsles:  6 lessen €75,-* 
   12 lessen €137,50* (11+1 gratis)
 Individueel:    6 lessen €240,-* 

*Incl. individuele intake. Betaling middels strippenkaart. Een strippenkaart voor 6 lessen is 2 maanden geldig. Een strippenkaart voor 12 lessen is 4 maanden geldig.

Heb je een eigen groep die graag zou willen deelnemen? Of wilt u als werkgever uw medewerkers de gelegenheid geven een Run & Relax cursus te volgen? Informeer naar de mogelijkheden! Kijk op www.runningtherapie.nl voor meer informatie over Runningtherapie.

Geïnteresseerd of een gratis proefles of andere vragen?
Neem contact op met Laura Bunnik via
010-8208892 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download de flyer >