STAP Oefentherapie is een samenwerking tussen Oefentherapie Bunnik, van Laura Bunnik, Cesar Rotterdam van Inge Verhoeven en Cesartherapie Minou, van Minou de Jong-Lensen. ZIj hebben de krachten gebundeld en treden vanaf heden naar buiten onder de naam STAP Oefentherapie.

Naast Minou, Inge en Laura is ook onze vaste waarneemster Lisanne werkzaam in onze praktijk!

STAP staat voor Specifiek, Taakgericht, Advies en Persoonlijk! Wij bieden oefentherapie op maat en helpen je graag bij problemen aan houding en beweging! Dus heb je lichamelijke klachten, ben je beperkt in het dagelijks leven of wil je je houding verbeteren? Neem contact met ons op en "Kom een stap vooruit!"

Like onze facebookpagina, dan blijf je op de hoogte over alle ontwikkelingen!

 

STAP Oefentherapie staat voor Specifiek, Taakgericht, Advies en Persoonlijk.

Specifiek; omdat wij als oefentherapeuten veel kennis hebben van het menselijk lichaam, de anatomische stand van het bewegingsapparaat en de werking van onze spieren. Zo kunnen we hele specifieke oefeningen geven aan onze cliënten die klachten hebben aan hun houding- en bewegingsapparaat.

Taakgericht; omdat wij als oefentherapeuten ons richten op het veranderen van het houding- en bewegingsgedrag van de cliënt in zijn of haar dagelijks leven. Wanneer iemand door lichamelijke klachten beperkt is in het langdurig zitten zal er vooral gewerkt worden aan het verbeteren van de zithouding of wanneer iemand beperkt is in het uitvoeren van huishoudelijke taken zullen er adviezen gegeven worden over de houding bij het uitvoeren van die huishoudelijke taken.

Advies; omdat adviseren als een rode draad door onze behandeling loopt. Of het nu gaat om oefeningen of de uitvoering van dagelijkse handelingen wij adviseren waarbij rekening gehouden worden met de (on)mogelijkheden van ieder individu.

Persoonlijk; omdat ieder mens uniek is en ieder zijn of haar klachten op eigen manier ervaart. Om die reden worden alle oefeningen en vaardigheden aangepast aan de persoonlijke situatie van de cliënt.