STAP oefentherapie is gevestigd op 3 locaties in Rotterdam en Lansingerland. Wij zijn niet op alle locaties de gehele week geopend, maar u kunt wel iedere werkdag bij ons terecht en op dinsdag avond.

Vergoeding

Vergoeding door de zorgverzekeraar
De kosten van een behandeling oefentherapie worden doorgaans door uw verzekeraar vergoed. Vanuit de basisverzekering wordt oefentherapie voor kinderen tot 18 jaar en in specifieke gevallen vergoed. Dit wordt bepaald door de overheid en kan jaarlijks wijzigen.

Indien u aanvullend verzekerd bent voor oefentherapie (fysiotherapie) worden alle, of een deel van de behandelingen vergoed door de verzekeraar. U dient zelf na te gaan in uw polis voorwaarden hoeveel behandelingen oefentherapie uw verzekeraar vergoedt en of dit volledig is of voor een bepaald percentage. Indien de behandelingen niet door uw verzekeraar worden vergoed, dient u deze zelf te betalen en ontvangt u hiervoor een nota. Voor de behandelingen die door de verzekeraars worden vergoed ontvangt u doorgaans geen nota. Deze worden rechtstreeks bij de verzekeraar gedeclareerd.

Klik op onderstaande link om de vergoedingen uit de aanvullende verzekering te bekijken per verzekeraar.
Vergoeding Overzicht Aanvullende verzekering

Eigen verantwoording
U bent zelf verantwoordelijk om voldoende op te hoogte te zijn van uw eigen verzekeringsvorm en verzekeringsvoorwaarden.


Tarievenlijst 2024

PRESTATIEBESCHRIJVING PRIJS
Zitting oefentherapie 39,50
Zitting kinderoefentherapie 50,00
Zitting bekkenoefentherapie 47,00
Screening, intake en onderzoek bij directe toegankelijkheid  €  49,00
Zitting aan huis 47,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek 53,00
Eenmalig kinderoefentherapeutisch rapport 50,00
Intake en onderzoek na verwijzing 49,00
Instructie/ overleg ouders van de patiënt 39,50
Niet nagekomen afspraak* 32,00

*Een behandeling dient ten minste 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien u een afspraak niet nakomt of niet 24 uur van te voren afmeldt, wordt het ‘no-show tarief’ bij u in rekening gebracht.

De therapie wordt in veel gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Controleer altijd of u voldoende verzekerd bent, door uw polisvoorwaarden te bekijken of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Heeft u geen aanvullende verzekering of vallen de behandelingen buiten het aantal behandelingen dat vergoed wordt door de zorgverzekering gelden bovenstaande tarieven.