Medical Kinetics is een vorm van bewegen waarbij de houding wordt verbeterd, er een goede spierkracht wordt ontwikkeld en tevens een soepele wervelkolom wordt verkregen. Deze groepsles wordt door één van onze ervaren therapeuten / medical kinetics teachers gegeven. 

Medical Kinetics is geschikt voor mensen die verantwoord willen bewegen, maar ook voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. De oefeningen worden op de grond, zittend of staande uitgevoerd, er wordt hierbij gewerkt aan het versterken van rug, buik en bekkenbodem spieren.

Het doel van Medical Kinetics is het 3 dimensioneel bewegen van de wervelkolom, zodat u zult merken dat u soepeler kunt bewegen en deze soepelheid ook kunt behouden. Tijdens het bewegen wordt er tevens gelet op de ademhaling. Door het unieke, uitgebalanceerde programma werkt MedicalKinetics niet alleen op het fysieke deel van het lichaam maar omvat het systeem de gehele mens.

Deze les vindt plaats op:
Maandag van 9.30 tot 10.30 op de Peppelweg 146 d in Rotterdam 

Klik hier om u aan te melden voor de gratis proefles! Of bel: 010-4181344

Inge Verhoeven en Lisanne de Goede verzorgen binnen onze praktijk de Medical Kinetics groepslessen, neem met hun contact op voor meer informatie of kijk op: www.medicalkinetics.nl